Marinované nudličky z tmavé tresky

Recepty, Ryby

Suroviny

200 g fileta z tmavé tresky
2 lžičky citronové šťávy
1-2 špetky citronového pepře
1 malá chilli paprička
1-2 cm čerstvého zázvoru
2 lžičky sojové omáčky
koření Meat masala-cca 1/2 lžičky
trošku soli
2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Filet tresky tmavé nakrájíme na nudličky.

  2. V misce smícháme olivový olej, nasekanou čili papričku, nastrouhaný zázvor, sojovou omáčku, koření Meat masala, sůl a citronový pepř.

  3. Do této marinády vložíme nakrájenou tresku.

  4. Zhruba po hodině vložíme jednotlivé kousky na pečící papír v pekáčku a dáme do rozehřáté trouby na 220 stupňů na zhruba 10 minut. Jako příloha jsou vhodné brambory, nebo jakýkoliv zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!