Luštěninové karbanátky s jarní remuládou a bramborovou kaší

Recepty, Luštěniny

Suroviny

100 g cizrny
100 g čočky
100 g hrachu
3 stroužky česneku
2 uvařené brambory
1 vejce
oregano
máta
sůl
pepř
NA REMULADU:
2 vajička natvrdo
2 pl bílého jogurtu
2 pl olivového oleje
2 pl vinného octa
sůl
pepř
pažitka
ředkvičky

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme luštěniny, slijeme vodu, přidáme brambory, čenek, vejce, rozmixujeme. Tvoříme karbanátky, které obalíme a smažíme.

  2. REMULADA: Žloutky ušleháme s jogurtem, přidáme olej, ocet, sůl, pepř, najemno nakrájenou pažitku, ředkvičky a nadrobno nakrájené žloutky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!