Kuřecí tolary

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

600 g kuřecích prsíček
250 g šunky
olej na smažení
Marináda:
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce červeného sladkého vína
1 lžíce cukru moučka
1/2 lžičky mletého zázvoru
1 nadrobno nakrájená cibule
Těstíčko:
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce škrobu Solamyl
sůl
lžíce vody

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí nakrájíme na silnější kolečka, nebo kousky. Šunku nakrájíme také na kousky. Prsíčka vložíme do marinády a necháme nejméně 1 hodinu odležet - marinovat. Plátky masa se šunkou obalíme v těstíčku, zvolna smažíme na rozehřátém oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší, nebo s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!