Kuřecí stehna-suslajda

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí stehna
provensálské koření
sůl
Schwarzwaldská šunka
dijonská hořčice
1 větší cibule
3 stroužky česneku
200 ml bílého suchého vína
200 ml vlažné vody
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso mírně osolíme, posypeme provensálským kořením, potřeme hořčicí z obou stran. Zabalíme do šunky, propíchneme páratky, aby šunka nepadala.

  2. Maso zprudka opečeme na olivovém oleji z obou stran, podlijeme vodou a vínem, dusíme. Když je maso hotové, vyndáme ho a necháme vydusit na šťávičku, vrátíme zpět, prohřejeme a podáváme. Byly šťouchané brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!