Kuřecí rychlovka v jemně pikantním těstíčku

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g kuřecích prsou, nakrájených na kousky
1 vejce
2 lžíce sójové omáčky
4 lžíce pikantního kečupu
3 lžíce majonézy
4 lžíce solamylu
sůl
pepř podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Omyté a očištěné maso nakrájíme na malé kousky.

  2. V míse smícháme všechny přísady na těstíčko a umícháme jednotnou směs.

  3. Všechny kousky masa přidáme do misky s těstíčkem a vše dobře promícháme, aby se směs dostala k masu.

  4. Nádobu přikryjeme a vložíme do ledničky odležet přes noc. Kdo chce, může smažit ihned, ale je lepší, když se maso marinuje déle.

  5. Podáváme jak za tepla, tak i za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!