Kuřecí rarášci

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kuře
2 vejce
100 ml piva
3 lžíce hladké mouky
1 polévková lžíce hořčice
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce solamylu
olej na smažení
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuře zbavte kůže a vykostěte.

  2. Maso nakrájejte na menší kousky.

  3. Do mísy dejte 2 vejce, pivo, hořčici, sojovou omáčku, hladkou mouku, solamyl, trochu pepře a soli.

  4. Omáčku rozšlehejte vidličkou a nakrájené maso do ní naložte asi na 3 hodiny.

  5. Pak maso zprudka osmažte na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou hranolky, krokety nebo vařené brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!