Kuřecí nudličky s červeným (růžovým) pepřem a gorgonzolou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kuřecí prso
(zeleniny si dá každý množství podle sebe):
řapíkatý celer
červená paprika
pórek nebo jarní cibulka
2 PL gorgonzoly
cca 150 ml smetany s mlékem (nebo jenom smetany, či obráceně)
1 KL celý červený pepř podrcený nahrubo v hmoždíři
špetka soli
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, mírně osolíme a opečeme na pánvi do světlehnědé barvy.

  2. Poté přihodíme veškerou zeleninu nakrájenou taktéž na nudličky, přisypeme podrcený červený pepř a tak 2 minutky restujeme.

  3. Zalijeme smetanou s mlékem, přidáme gorgonzolu a necháme ji zcela rozpustit.

  4. Já jsem měla jako přílohu hranolky, ale jistě by šlo i s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!