Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty, zapečená se šunkou, chřestem a camembertem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsní řízky
4 sušená rajčata
olej
4 plátky šunky
8 ks sterilovaného chřestu
1 camembert
Marináda:
2 lžíce oleje ze sušených rajčat
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky tmavé
sůl dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Do kuřecích prsních řízků podélně nařízneme kapsu, do každé nacpeme 2 sušená rajčata naložená v oleji. Připravíme si marinádu, kuřecí prsa do ní naložíme a necháme do druhého dne.

  2. Na oleji osmažíme prsíčka z obou stran do zlatova.

  3. Pak je přendáme na pekáček nebo zapékací misku, na každý dáme 2 plátky šunky a na 10 minut dáme do trouby.

  4. Pak poklademe chřestem (na každé prsíčko 4 kousky), přiklopíme půlkou camembertu a zapečeme, dokud není sýr rozteklý.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!