Celozrnné, semínkové rohlíky
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 300 ml vody
- 70 ml oleje
- 250 g pšeničné celozrnné mouky
- 250 g hladké mouky
- 1 sušené droždí (na 1/2 kg mouky)
- 1 kávová lžička cukru
- 1,5-2 kávové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce slunečnicových semínek
- 1 polévkové lžíce sezamových semínek
- 1 polévková lžíce lněných semínek
Postup Celozrnné, semínkové rohlíky
Postup přípravy receptu
-
Dáme vše v uvedém pořadí do domácí pekárny, zapneme program těsto.
Po ukončení uděláme rohlíky a necháme ještě na plechu asi 15 min kynout.
Poté upečeme v troubě vyhřáté na 200 st. cca 16 min.