Krůtí řízečky v cibulovém těstíčku

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g krůtích medailonků
1 vejce
1 cibule
200 ml mléka
1 lžička koření na kuře
1 lžička hořčice
1 lžíce strouhanky
hladká mouka
pepř
sůl
pepř
bylinky, chilli - nemusí být
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Omyté a osušené maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nastrouháme na jemno. Smícháme ji s mlékem, vejcem, kořením, hořčicí a strouhankou.

  2. Nakonec vsypeme mouku a umícháme polotekuté těstíčko. Dochutíme bylinkami nebo chilli podle chuti.

  3. Řízečky obalíme v mouce, přebytečnou oklepeme a namáčíme do těstíčka. Ihned vkládáme do rozehřátého oleje a pozvolna smažíme z obou stran.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!