Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g krůtího masa
1 cibule
1 fenykl
2 řapíky celeru
2 lžíce sádla
bazalka
koření meat masala
koření Zlaté kuře
lžíce hladké mouky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, nakrájíme na kousky, posypeme kořením, promícháme a necháme půl hodiny v misce. Do tlakového hrnce dáme sádlo, vložíme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme maso, orestujeme asi deset minut.

  2. Potom přidáme nakrájený fenykl a celer, přilijeme dvě deci vody, hrnec uzavřeme a dusíme 15 minut. Obsah hrnce přendáme do kastrolu, zahustíme moukou a provaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!