Krůtí kostky v jemné omáčce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

krůtí maso
sterilované okurky
točený salám
tavený sýr
cibule
česnek
kmín
červená sladká paprika
grilovací koření
steakové koření
sezamové semínka
hladká mouka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova. Přidáme maso a osmažíme, zaprášíme paprikou a zalejeme vodou.

  2. Salám si nakrájíme na proužky, okurky na drobno a přidáme k masu. Česnek prolisujeme a přidáme ke směsi. Osolíme, okořeníme a dusíme.

  3. Ke konci přidáme sezamové semínka a tavený sýr, který nám omáčku krásně zjemní. Dochutíme a zahustíme moukou v trošce vody.

  4. Podáváme nejlépe s těstovinami nebo knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!