Krkovička na steakovém pepři s fazolkami a brambory

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g pěkné krkovice
150 g zelených fazolek
100 g anglické slaniny
sůl
steakový pepř
olej
(jako příloha - Americké brambory)

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici naklepeme a z obou stran posypeme steakovým pepřem -nesolíme!!! a dáme do oleje naložit na asi 3-4 hodiny.

  2. Fazolky zlehka spařím a pak prudce zchladím (zůstane jim barva) a pak po pár kusech zabalím do slaniny.

  3. Po marinování krkovici opeču na pánvi po obou stranách a při pečení teprve solím.

  4. V jiné pánvi nasucho opeču fazolky ve slanině (slanina si sama pustí štávu). Podávám s americkými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!