Kovbojské fazole od Freďáka

Recepty, Mleté maso

Suroviny

500 g mletého masa
2 klobásy (šunková)
2 cibule
1 plechovka krájených rajčat
2 hrnky fazole
2 čerstvé papriky
2 pl sádla
1 kl chilli
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Den předem si večer namočíme fazole.

  2. Namočené fazole si druhý den opereme, uvaříme a scedíme.

  3. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno, dáme osmažit na pánev se sádlem.

  4. Přidáme na kostičky nakrájené klobásy, osmažíme přidáme mleté maso, osolíme a okořeníme chilli. Rorestujeme.

  5. Papriky umyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme a přidáme k masu, krátce osmahneme, přidáme rajčata, fazole, necháme provřít. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!