Kovbojské fazole - vegan

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

- 2x plechovka červených fazolí
- 1x plechovka kukuřice
- 1x větší červená paprika
- 1x cibule
- 6-10x polévková lžíce kečupu
- 2x polévková lžíce oleje
- oregano
- bazalka
- sůl
- pepř

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvičce si na oleji lehce osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, k cibulce přidáme na menší kousky pokrájenou papriku a chvilku restujeme, můžeme posypat třemi špetkami oregana a dvěma špetkami bazalky.

  2. Kukuřici si scedíme a nasypeme na pánvičku k cibuli a paprice. Poté vlijeme i s nálevem obě plechovky fazolí a přidáme kečup. Necháme na sporáku probublávat, dokud není paprika měkká nebo lehce křupavá, jak kdo má rád.

  3. Fazolky by měli být spíše sladké, přidávám pouze špetku soli a pepře. Podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!