Kapr na batátovo-okurkovém základě

Recepty, Ryby

Suroviny

2 porce kapra
hladká mouka
mletá červená paprika
sůl
1 batát
1 menší okurka
1 cibule
1 lžíce kopru
olej
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na malé kocky narezaný batát, osolíme, okoreníme a jemne podlejeme. Dusíme skoro domäkka.

  2. Pridáme na malé kocky narezanú uhorku a podusíme ešte 3 minúty. Odstavíme a vmiešame kôpor.

  3. Porcie ryby obalíme v zmesi múky, papriky a soli a na oleji z oboch strán opečieme domäkka.

  4. Na tanier dáme batátovo-uhorkový základ a naň položíme rybu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!