Kančí gulášek trochu jinak

Recepty, Jiné maso

Suroviny

500 g kančího masa na guláš (z kýty nebo plece)
2 větší cibule
1 lžíce koření na divočinu
1 lžíce mleté gulášové papriky
1 kostka hovězího bujónu
olej
2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli téměř do hněda, přidáme nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout. Pak přisypeme divoké koření a papriku a nakonec dolijeme vodou a přidáme bujón. Hrnec uzavřeme a necháme vařit.

  2. Po 25 minutách hrnec vypneme a necháme dojít. Pak otevřeme, přivedeme opět k varu a v hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody a dolijeme ke guláši. Ještě chvíli necháme projít varem. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem a zapijeme černým pivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!