Jemně kořeněný hermelínek

Recepty, Sýry

Suroviny

malý hermelín
zarovnanou lžičku nasekané petrželky
1/3 lžičky sušeného česneku
1/3 lžičky nasekaného tymiánu
1 rovná lžička sypké papriky
50 g cibule nasekané na jemno
špetička soli
pepř podle chuti
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vše dohromady, aby šlo směsí sýr potírat a zůstávala na něm.(Dobře se bude pracovat s nějakou miskou, do které sýr se směsí vložíme).

  2. Připravíme si pánev, (pokud možno steakovou), do které dáme taktéž trochu oleje. Do grilu lít olej nebudeme. Zahřejeme na maximální stupeň sporáku, (varné desky) a dáme opékat sýr. (Při použití čerstvé cibule se nebojte, že sýr v místě s cibulí černá).

  3. Opékáme, dokud sýr nezměkne, ale nezačne vytékat. Rozhodně alespoň jednou otočíme!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!