Játrová směs s hranolky

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

hranolky
500 g jater
1 paprika
1 rajče
gril. koření
vegeta nebo sůl
pepř
1 cibule

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve dáme na pekáč či plech trochu oleje a na něj hranolky (trvají v troubě déle) a pečeme podle návodu na obalu.

  2. Nakrájíme na drobno cibulku a dáme jí smažit do hrnce na troše oleje. Omyjeme játra a nakrájíme na nudličky. Dále omyjeme a nakrájíme připravenou zeleninu na kostičky nebo proužky, jak kdo má rád. Na jemně osmaženou cibulku vložíme játra, necháme zatáhnout. Na prudším ohni či stupni a osmažíme zeleninu, poprášíme kořením. Ztlumíme teplotu a zase necháme dusit.

  3. Když je vše hotové, servírujeme a můžeme si k tomuto pokrmu dát i tatarskou omáčku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!