Hrušky na karamelizované cibuli s nivou

Recepty, Ostatní

Suroviny

1 zralá hruška (ne příliš měkká, ale sladká)
2 velké cibule nejlépe červené
1 PL hnědého cukru
1 PL octa balsamico
sůl
pepř
niva

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi s máslem si restujeme na kolečka nakrájenou cibuli cca 10 minut, osolíme.

  2. V polovině času přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat, zalijeme octem a zredukujeme.

  3. Nakonec dochutíme a opepříme.

  4. Na druhé pánvi si na másle opečeme bagetky a po nich na plátky nakrájenou hrušku. Bagetky poklademe karamelizovanou cibulí, hruškou a plátkem nivy.

  5. Můžeme nakonec dát ještě na minutku pod rozpálený gril.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!