Hříbky pro masožravce

Recepty, Zdobení

Suroviny

oblíbená směs masa na sekanou
směs lesních hub
olej
strouhanka
vejce uvařená natvrdo
bramborová kaše nebo br.salát

Postup přípravy receptu

  1. Houby pokrájíme na drobnější kousky, podusíme na trošce oleje a přidáme do masové směsi ochucené podle našich zvyklostí.

  2. Řádně promícháme a pomocí malé naběračky (já používám tu na tvarování kopečků rýže) tvoříme karbanátky ve tvaru polokoule.

  3. Obalíme je opatrně ve strouhance a smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje.

  4. Necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk a karbanátky položíme na seříznuté uvařené vajíčko, které jsme předtím posadili do hnízdečka z bramborové kaše nebo salátu. Libovolně dozdobíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!