Hovězí rizoto s červenou řepou - pro nejmenší

Recepty, Pro děti

Suroviny

cca 80-100 g hovězího masa
0,5 cm pórku
1 malá červená řepa
1 KL ghí
2 PL rýže
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso i červenou řepu nakrájíme na malé kousky, pórek nakrájíme nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.

  2. V kastrůlku rozehřejeme ghí a na mírném plameni krátce orestujeme pórek. přidáme maso a ze všech stran opečeme. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  3. Když je maso měkké, přidáme rýži, červenou řepu a sůl. Podle potřeby podlijeme vodou a necháme dusit, než je rýže měkká.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!