Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou

Recepty, Houby

Suroviny

1 balení hlívy ústřičné (300g)
1 mozzarella
100 g gorgonzoly
1 jarní cibulka
2 stroužky česneku
čerstvý tymián a petrželka
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián.

  2. Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!