Gurmánské kotletky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Kotlety dle počtu hostů
olej
cibule
česnek
sojová omáčka
pepř
sůl
mletá červená paprika
sýr plátkový nebo strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájenou na půlkolečka osmažíme na oleji, přidáme sojovou omáčku a ještě trochu podusíme, až se z pánve vydusí všechna voda.

  2. Na druhé pánvi si mezitím na oleji orestujeme nasolené, opepřené maso tak, aby v pánvi zůstal sos.

  3. Do pánve s masem přidáme orestovanou cibulku se sojovkou a dorestujeme, přitom na maso naklademe rozetřené stroužky česneku /na jeden kousek masa 1-2 stroužky/ a mírně zasypeme mletou červenou paprikou.

  4. Hotové maso poklademe plátky sýra nebo posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme s brambory, chlebem, pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!