Grilovaný hovězí burger

Recepty, Grilování

Suroviny

600 g libového výběrového hovězího masa
1 cibule
3 stroužky česneku
1 lžíce worcesteru
1 lžička hořčice
2 lžíce oleje
1 žloutek
sůl
pepř
hladkolistá petrželka
hamburgerové bulky:
ledový salát
cibule
hořčice
kečup
tatarka
rajče
sýr kdo má co rád

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso smícháme se všemi přísadami a necháme hodinku odležet.

  2. Po odležení vytvarujeme bochánky asi 1,5 -2 cm vysoké. Grilujeme z každé strany 4-5 minut podle toho, jak je chceme mít propečené.

  3. Na gril si mezitím dáme přepůlené půlky bulek rozpéct. Hotové maso si skládáme na sebe se salátem a vším, co máme rádi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!