Gnocchi s tuňákem

Recepty, Ryby

Suroviny

500 g gnocchi (hotové)
hrst nastrouhané mrkve
hrst nastrouhaného celeru
hrst nakrájeného pórek
1 plechovka tuňáka v oleji
2 PL másla
2 PL zakysané smetany
citrónová šťáva
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev a celer nahrubo nastrouháme, pórek nakrájíme na kolečka a na másle orestujeme.

  2. Mezitím na druhou pánev dáme lžíci másla a do křupava opečeme gnocchi.

  3. K orestované zelenině přidáme tuňáka, promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme, zakapeme citrónovou šťávou a přidáme dvě lžíce zakysané smetany.

  4. Připravenou směs smícháme s opečenými gnocchi, posypeme posekanou petrželkou a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!