Filet z mořské štiky s celerovými hranolky

Recepty, Ryby

Suroviny

2 kusy filetů z mořské štiky
(ale klidně i víc, pokud máme velký hlad)
1,5 lžíce másla
sůl
Na celerové hranolky:
celer - (i zde platí, kolik sníme, tolik celeru)
sůl
rostlinný olej

Postup přípravy receptu

  1. Na teflonové pánvi si rozehřejeme máslo a osolíme je (ne rybu, jen máslo, vynikne chuť ryby).

  2. Filety smažíme z obou stran dorůžova.

  3. Celer očistíme a nakrájíme hranolky, které osmažíme na rostlinném oleji dorůžova. Podle chuti dosolíme. Hranolky jsou skvělé. Mají mírně nasládlou chuť, ale jinak jsem vůbec neměla pocit, že to nejsou hranolky z brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!