Filé s rajčátky a mozzarellou

Recepty, Ryby

Suroviny

porce filé např. z tresky (podle počtu strávníků)
olivový olej
sůl
pepř
kmín
petrželka
bazalka
citron
mozzarella
česnek
cibule
cherry rajčátka
příloha:
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Jednotlivé porce filé osolíme, opepříme, přídáme kmín. Opékáme na olivovém oleji cca 5 min z každé strany. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek.

  2. Pak poklademe na plátky nakrájenou mozzarellu, můžeme nechat zapéct v troubě nebo jen přiklopit poklicí. Nakonec ozdobíme petrželkou a trochou bazalky. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a nezapomeňte na rajčátka! Přeji všem dobrou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!