Filé s rajčátky a mozzarellou
Recepty, RybySuroviny
- porce filé např. z tresky (podle počtu strávníků)
- olivový olej
- sůl
- pepř
- kmín
- petrželka
- bazalka
- citron
- mozzarella
- česnek
- cibule
- cherry rajčátka
- příloha:
- brambory
Postup Filé s rajčátky a mozzarellou
Postup přípravy receptu
-
Jednotlivé porce filé osolíme, opepříme, přídáme kmín. Opékáme na olivovém oleji cca 5 min z každé strany. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek.
Pak poklademe na plátky nakrájenou mozzarellu, můžeme nechat zapéct v troubě nebo jen přiklopit poklicí. Nakonec ozdobíme petrželkou a trochou bazalky. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a nezapomeňte na rajčátka! Přeji všem dobrou chuť.