Ferrero rocher

Recepty, Moučníky

Suroviny

Piškot:
2 vejce
100 g moučkového cukru
2 lžíce oleje
2 lžíce horké vody
100 g polohrubé mouky
1 lžička prášku do pečiva
Krém
250 ml mléka
1 vanilkový pudink
2 lžíce cukru
120 g másla
50 g nutely
2 tatranky
Na posypání:
50 g mletých ořechů

Postup přípravy receptu

  1. Na piškot vyšleháme celá vejce s cukrem, přidáme olej a vodu a zamícháme mouku s práškem do pečiva.

  2. Pečeme při 170°C na vymazaném a vysypaném plechu.

  3. Na krém uvaříme pudink, po vychladnutí zašleháme cukr s máslem a nutelu, nakonec vmícháme rozemleté tatranky.

  4. Krém natřeme na chladný piškot a posypeme oříšky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!