Fazolky po španělsku

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

300 g fazolek
500 g brambor
400 g rajčat
2 hrušky
400 g kukuřice
1 cibule
½ l masového vývaru
2 stroužky česneku
olej
sůl
1 lžíce mleté papriky
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a prelisovaný cesnak. Premiešame.

  2. Vložíme na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme a dusíme na slabom ohni 10 minút.

  3. Potom pridáme fazuľku, na kocky nakrájané hrušky a paradajky, podlejeme vývarom a dusíme domäkka.

  4. Nakoniec vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom.

  5. Podávame s chlebom. Môžeme vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!