Fazolky na česneku (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina)

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

2 lžíce olivového nebo řepkového oleje
2 stroužky drceného česneku,
400 g mražených zelených fazolek
sůl
lžíce čerstvého tymiánu nebo lžička sušeného
lžíce tmavé sójové omáčky
lžíce medu (velká)

Postup přípravy receptu

  1. Na hluboké pánvi rozpálíme olej, přihodíme česnek, necháme chvilku opékat, pak fazolky, lžičku tymiánu. Mražené fazolky dáváme rovnou, jen propláchnuté a okapané na cedníku. Když začnou fazolky měknout, cca po 7 minutách, osolíme je, promícháme, zastříkneme sójovou omáčkou a přidáme lžíci medu. Ještě chvíli promícháváme a restujeme, dokud se chutě nepropojí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!