F(al)ešný grenadýr z pánve

Recepty, Těstoviny

Suroviny

1 PL tuku nejlépe domácího sádla
1 velká cibule
5 plátků anglické slaniny
1 červená paprika
zbylé uvařené těstoviny (bylo jich asi 2 hrnky)
uvařené bramborové noky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme sádlo,přidáme na proužky nakrájenou slaninu a posléze i kostičky cibule a restujeme dozlatova. Následuje paprika nakrájená na proužky, kterou necháme mírně změknout, aby byla na skus.

  2. Vsypeme těstoviny a noky, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a společně prohřejeme. Podáváme horké, posypané zelenými natěmi (já jsem použila libeček) a můžeme přiložit i kyselou okurku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!