Dort pro Popelku

Recepty, Dorty

Suroviny

klasika korpus:
5 vajec
150 g cukru krystal
120 g hladké mouky
5 pl oleje
špetka soli
krém:
2 vanilkové pudinky
1/2 l mléka
120 g másla
100 g cukru moučka
1 vanilkový cukr
marcipán:(záleží na vaší chuti)
1/2 kg cukru moučka
1/2 kg sušeného mléka
mandlové aroma
2 lžíce vody

Postup přípravy receptu

  1. Neni třeba popisovat korpus ve tvaru polštáře a ozdobit marcipánem.

  2. Na střevíc nemám formu tak jsem zničila svojí botku. Podle té si namalovala na papír předlohu tu vystřihla,položila na marcipán a pak jen ořízla. Nechala vytvrdnout a střevíc byl na světě (viz. foto).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!