Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem

Recepty, Těstoviny

Suroviny

3 vejce
2 lžíce hrubé mouky na jedno vejce (ještě na posypání)
3 lžíce olivového oleje (kvalitního)
sůl
200 g mletého hovězího masa
2 hrsti strouhaného parmazánu (čím víc, tím líp)

Postup přípravy receptu

  1. Těsto: mouka, vejce, sůl a olej zpracujeme v nepříliš tvrdé těsto, aby se nám lépe válelo. Rozválíme na plát, rozřízneme na čtverečky cca 5x5 cm.

  2. Náplň: smíchat mleté maso, parmazán. Plníme, přeložíme cípy k sobě, rožky ohneme k sobě a připevníme třeba zoubky od vidličky. Vaříme v osolené vodě cca 6 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!