Čínské nudle s uzeným kuřecím a pórkem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 uzená kuřecí stehna
1 velký pórek
2 PL sezamového oleje
3 PL sladké sójové omáčky
1 lžička slané sójové omáčky
1 dl vody
1 sáček čínských skleněných nudlí

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky. Očistíme pórek a nakrájíme na půlměsíčky.

  2. Nudle necháme chvíli ve vlažné vodě namočit dokud nezměknou, nařežeme je na cca 5 cm kousky (můžeme je ponechat vcelku).

  3. Na wok pánvi rozpáleném oleji mírně osmahneme maso, přidáme pórek, důkladně promícháme, přidáme vodu a necháme dusit.

  4. Jakmile je pórek tak napůl měkký, přidáme obě sójové omáčky a nudle, dvě minuty povaříme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!