Čínské nudle na pánvi s kuřecím masem a zeleninou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g vaječných čínských nudlí
2 kuřecí prsa
1 menší mrkev
1 červená nebo zelená paprika
1 pórek
1 cibule
bambusové výhonky
jidášovo ucho
koření na čínu
stroužek česneku
olej
voda

Postup přípravy receptu

  1. Očistíme cibuli a česnek, nakrájíme na jemno a na rozpáleném oleji smažíme do zlatova.

  2. Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Přisypeme na pánev a zprudka osmažíme. Poté zasypeme kořením na čínu a přikryjeme poklicí.

  3. Očistíme papriku a mrkev, nakrájíme na tenké nudličky. Totéž uděláme s pórkem. Přidáme na pánev, přisypeme jidášovo ucho, bambusové výhonky a smažíme 3-4 minuty. Podlijeme 0,5 l vody a necháme dusit.

  4. Připravíme vaječné nudle, které přidáme na pánev a ponoříme do směsi (pokud nejsou plně namočené, dolijeme vodu), vaříme do změknutí nudlí a vyvaření přebytečné vody.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!