Cibulová sekaná

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g mletého drůbežího masa
500 g mletého masa směs vepřové a hovězí
nebo jen 1 kg drůbežího masa
1 pollévkové lžíce grilovacího koření
1 balení smažené sušené cibulky foto v příloze koupila jsem v Ikei
2 vejce
strouhanka dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme ve směs, dle potřeby ještě přisolíme, ale drůbeží polotovar je už předem slaný, tak pozor! Přendáme do formy nebo utvoříme šišku a pečeme v troubě na 180 °C cca 45 minut.

  2. Domácí smažená cibulka: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme. Přendáme na kuchyňskou utěrku a dáme na topení prosušit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!