Česká čína

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
200 g bílého zelí
2-3 mrkve
1 červená paprika
rýže
1 zelená paprika
12 cherry rajčátek
1-2 jarní cibulky
4-6 stroužků česneku
sůl
pepř
sojová omáčka
olej
čína koření

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálenou pánev vložíme na krájené na nudličky maso a jarní cibulku. Až maso nebude syrové přidáme obě papriky nakrájené na drobno, rajčátka na měsíčky,mrkev nastrouhanou na hrubo, zelí na nudličky, prolisovaný česnek.

  2. Podlijeme vodou a zamícháme. Necháme tak 10 minut podusit. Do činy přidáme koření a sojovou omáčku dle chuti a nakonec promícháme. A můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!