Černobílý dort pro slečnu z Maďarska

Recepty, Dorty

Suroviny

Mrramorový korpus:
4 vejce
240 g cukru
1 vanilkový cukr
250 g hl. mouky
1 PDP
150 ml oleje
100 ml vroucí vody
2 pl kakaa
Náplň:
250 g tvarohu
smetana ke šlehání
40 g změklého másla
vanilkový cukr
moučkový cukr dle chuti cca 3-5 lžic

Postup přípravy receptu

  1. Hotový korpus rozkrojíme na tři díly, které promažeme marmeládou a krémem (máslo ušleháme s cukrem, přišleháme tvaroh a nakonec zapracujeme do tuha ušlehanou smetanu).

  2. Poklademe broskvemi, které jsem krájela na malé kousky.

  3. Potom jsem si už jenom hrála s modelovací hmotou a fantazií.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!