Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

500 g bramborových noků
300 g vařeného uzeného masa
2 jarní cibulky
200 g lesních hub
čerstvá rukola - množství podle chuti, cca tři hrsti
olej
lžíce másla
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme pokrájené bílé části cibulek a očistěné a na plátky pokrájené houby.

  2. Vše osolíme a podusíme doměkka.

  3. Do směsi přidáme jemně pokrájené uzené maso, necháme ho prohřát a přidáme uvařené nočky, cibulkovou nať a máslo.

  4. Dochutíme pepřem a je-li třeba, přisolíme.

  5. Na závěr opatrně vmícháme lístky rukoly.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!