Bramborové knedlíky s cibulovo-uzenou směsí

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

Množství dle počtu strávníků:
bramborový knedlík
cibule - hodně
uzené maso - plec, krkovice, rolka...
olej nebo sádlo
sůl
mletý pepř
kysané zelí nebo dušené, špenát, řepa...

Postup přípravy receptu

  1. Bramborové knedlíky pokrájíme na plátky a necháme nahrát na pařáčku.

  2. Na oleji nebo sádle dozlatova osmažíme pokrájenou cibuli, ke které přisypeme následně osmažit i na kostičky pokrájené uzené maso. Směs opepříme a dle chuti uzeného masa osolíme.

  3. Knedlíky rozložíme na talíř, posypeme cibulovo-uzenou směsí a doplníme kopečkem kysaného zelí nebo dušeným zelím, špenátem či řepou a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!