Bagetka plněná trhaným kuřecím, mrkví a papájou

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

kuřecí prso uvařené v zeleninovém vývaru do hodně měkka
1 mrkev
1 papája
1 avokádo
šťáva z limetky
wasabi
světlá sojová omáčka
sůl
pepř
petrželka / koriandr

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme sojovku, limetkovou šťávu, maličko wasabi a trochu pepře. Očištěnou mrkev a papáju buď nakrájíme na tenoučké nudličky nebo nastrouháme a dáme na chvíli marinovat do misky. Kuřecí prso natrháme.

  2. Rozřízneme bagetku, obě řezné plochy mázneme štědře avokádem, vložíme natrhané kuřecí, mrkev a papáju, petrželku / koriandr, můžeme přidat pár mrazem sušených višní.

  3. Přiklopíme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!