Zebra/Bebe řezy

Recepty, Moučníky

Suroviny

množství je popsáno na zadní straně pudingu)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit puding podle návodu na zadní straně (já přidávám 2 PL cukru). Jakmile bude hotový, necháme vychladnout.

  2. Krém uděláme utřením změklého másla do pěny s 6 PL cukru.

  3. Do této směsi přidáme alespoň mírně vychlazený puding a smícháme.

  4. Vznikne velmi chutná směs a proto by bylo dobré mít už připravené sušeky a alobal, aby vás to nelákalo zůstat jen u krému:).

  5. Příborovým nožem budeme mazat Bebe sušenky a nalepovat je na sebe, až vznikne dlouhý kvádr uprostřed alobalu. Až kvádr dosáhne potřebné délky, zabalíme ho do alobalu, dáme do lednice alespoň na 3 hodiny.

  6. Poté si můžete vychutnávat tento výborný recept:-).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!