Ačokča s liškami

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

300 g ačokči
300 g lišek
75 g tenkých plátků anglické slaniny
1 cibule
2 vejce
3 sušená rajčata naložená v oleji
sůl
čerstvá majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Ačokču a kuriatka (lišky) nakrájame na menšie kúsky.

  2. Za stáleho miešania restujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu spolu s tenkými plátkami slaniny asi 3 min.

  3. Pridáme narezanú ačokču a kuriatka, nakrájané paradajky a osolíme.

  4. Podlejeme jemne vodou (asi 3 lyžice) a za občasného premiešania dusíme zakryté 15 minút.

  5. Potom pridáme vajíčka, premiešame a necháme stuhnúť.

  6. Podávame posypané čerstvými majoránkovými lístkami so zeleninou, príp. chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!