Veganské proteinové brownies

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

60 g drcených ovesných vloček
250 g celozrnné hladké mouky
60 g konopného proteinu
15 g karobového prášku
100 – 120 g javorového (nebo jiného) sirupu
220 g oloupaného jablka
350 ml rostlinného mléka

Postup přípravy receptu

  1. V míse promíchejte vločky s moukou, proteinem a karobem. Přidejte nahrubo nastrouhané jablko, sirup a rostlinné mléko. Promíchejte.

  2. Pekáček vyložte pečícím papírem a směs do něj vlijte. Rozetřete na stejnoměrnou vrstvu a vložte do trouby předehřáté na 170 °C. pečte asi 25 minut.

  3. Brownies dejte přes noc do lednice uzavřené v plastové krabičce. Budou pak mnohem vláčnější.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!