Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji

Recepty, Ryby

Suroviny

1 kg Tresky nebo Pangasiuse
30 dkg zmrazených hříbků
olivový olej
máslo
kmín
citron
pepř
rajský protlak (lžíce kečupu)
sůl
1 větší cibule

Postup přípravy receptu

  1. Plátky ryby osolíme, pokmínujeme, opepříme a položíme na plech potřený olivovým olejem a máslem. Zasypeme cibulkou, potom přidáme 1 lžíci kečupu nebo rajského protlaku.

  2. Zatím si ještě v malém kastrůlku na chvilinku podusíme rozmrazené hříbky a pak když jsou hříbky měkoučké, tak je navršíme na ryby a dáme vše pozvolna zapéci, dokud se neudělá zlatá kůrka.

  3. Podáváme pak s opékanými brambory, rybu pak ještě na talíři můžeme zakápnout citronem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!