Topinky s cibulovou marmeládou a kachním masem

Recepty, Předkrmy

Suroviny

zbytky pečeného masa já použila kachní
3 červené cibule
sůl
sečuánský pepř
lžíce sádla
rukola
3 lžíce balsamika
2 lžíce cukru
topinky a česnek

Postup přípravy receptu

  1. Maso obereme a nakrájíme. Dáme do kastrůlku sádlo a orestujeme maso. Okořeníme solí, pepřem a rozmarýnem.

  2. Vedle v kastrůlku si rozehřejeme trochu oleje a přidáme nakrájenou na půl kolečka cibuli, kterou orestujeme do zlatohnědé barvy. Ke konci přidáme cukr a krátce orestujeme. Pak přidáme balsamikový ocet a dusíme. Trochu podlijeme a dusíme dalších 10 minut, dokud není hezky hustá. Osolíme a opepříme.

  3. Na talíř podáváme topinku potřenou česnekem, přidáme trochu cibulové marmelády a navrch dáme restované maso. Podáváme s rukolou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!