Tilapie na cuketě, žampionech a hrášku

Recepty, Ryby

Suroviny

200 g tilapie
200 g cukety
100 g žampionů
20 g hrášku
1 menší cibule
2 lžičky olivového oleje
1 lžička másla
sůl
pepř
rybí koření

Postup přípravy receptu

  1. Rybu osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme cca 1/2 hodiny postát bokem.

  2. Na lžičce olivového oleje orestujeme cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a chvilinku vše opékáme. Pak přidáme nastrouhanou nebo na spiralizéru na špagety nakrájenou cuketu, osolíme, opepříme, podlijeme malým množstvím vody a dusíme asi 15 minut

  3. Do nepřilnavé pánve dáme roztopit 1 lžičku másla a 1 lžičku olivového oleje. Přidáme tilapii a opečeme ji z obou stran dorůžova. Podáváme na podušené cuketě s hráškem a žampiony.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!