Těstoviny s tresčími játry a máslovou dýní

Recepty, Těstoviny

Suroviny

Suroviny pro 2 osoby:
100 g bezlepkových těstovin
100 g žampionů
100 g máslové dýně
1 plechovka (120 g) tresčích jater

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce dáme jeden litr vody, osolíme a jakmile začne voda vřít, nasypeme do ní těstoviny, dýni i žampiony. Vaříme tak, aby těstoviny byly al dente.

  2. Slijeme, necháme okapat a vychladnout a poté do těstovin vyklopíme celá tresčí játra i s olejem.

  3. Jemně je vidličkou nakrájíme a opatrně promícháme. A tím je recept hotový – věřte, je to strašně dobré, tresčí játra se postarají o úžasnou, jemnou chuť celého salátu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!