Teplá pikantní pomazánka z vepřového masa

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g pečeného vepřového plecka
2 rajčata
2 papriky
1 cibule
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce ostrého kečupu
2 stroužky česneku
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme na olej osmahnout.

  2. Rajčata a papriky pokrájíme a dáme na cibulku. Osolíme, opepříme dusíme pod poklicí dokud se všechna šťáva nevydusí.

  3. Zatím si pokrájíme maso, utřeme česnek a přidáme na vydušenou zeleninu.

  4. Přidáme sojovku a kečup. Rozmixujeme tyčovým mixerem a ještě provaříme. Teplou pomazánku natíráme na tousty.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!